КУБОК «БУКОВЕЛЮ» З ФРІ-ФАЙТУ. ГРАНД-ФІНАЛ

25 БЕРЕЗНЯ 2019
Кубок «Буковелю» з фрі-файту. Гранд-фінал

Дорогі друзі, спортсмени, тренери, судді, лікарі, шанувальники фрі-файту. Від імені ліги "Professional Fight Union" та курорту "Буковель" дозвольте подякувати вам за незабутні емоції та яскраві поєдинки. 

Дев’ятий сезон Кубка "Буковелю" з фрі-файту був просто незабутнім, було чимало сюрпризів, обговорень, прогнозів, були й спірні моменти, не без цього. Але це було справжнє свято - свято спорту, здорового духу, сили волі, мужності, сили та краси.

Протягом шести турів у вісімках гран-прі, спортсмени в 5 вагових категоріях змагались за право називатись чемпіоном дев’ятого сезону Кубка "Буковелю" з фрі-файту та володіти поясом чемпіона. 

Надзвичайно приємно, що "Буковель" знову запалив нові зірки, показав всій країні нові обличчя, сучасних героїв спорту, хлопців, які вже сьогодні є прикладом для своїх одноклубників, для молоді, для дітей, що оберуть спорт і здоровий спосіб життя.  

І несправедливо було б не згадати людину, яка незалежно від будь-яких обставин і труднощів підтримує фрі-файт і спорт в Україні. Тому з великим задоволенням і від імені всіх спортсменів висловлюємо щиру подяку Олександру Леонідовичу Шевченку за "Буковель", що справді став серцем Карпат, за величезну підтримку спорту й за Кубок "Буковелю" з фрі-файту!

9 сезон Кубка "Буковелю" з фрі-файту - це вже історія. Але відпочинок у "Буковелі" триває весь рік. Оксамитовий сезон катання щойно розпочався, а за ним прийде краса літнього відпочинку.

До зустрічі в "Буковелі" та на турнірах ліги PFU!