УВАГА! ШАХРАЙСТВО З АКЦІЙНИМИ СКІ-ПАСАМИ ТК «БУКОВЕЛЬ»!

3 ЛИСТОПАДА 2018
Увага! Шахрайство з акційними скі-пасами ТК «Буковель»!

Друзі, просимо Вас бути пильними та купувати скі-паси в єдиного офіційного дилера курорту https://shop.bukovel.info

Жоден інший дилер не має прав та можливостей із продажу акційних абонементів «Буковелю» й, очевидно, є шахраями, які намагаються виманити у Вас гроші. 

Буквально напередодні, в пошуковиках з’явився фейковий сайт http://bukovel.store/ , який пропонує придбати акційні абонементи ТК «Буковель». Цей сайт активно рекламується, тож досить ймовірно, що при запиті «"Буковель" скі-паси» чи схожих, Ви побачите його одним із перших у видачі.

Офіційно заявляємо, що названий сайт не має жодного відношення до ТК «Буковель» та не має жодних прав та можливостей з продажу акційних абонементів. 

Застерігаємо, що при купівлі акційних абонементів на інших, не авторизованих нами ресурсах, ми не несемо жодної відповідальності за наслідки. Ймовірніше за все, Вас пробують ошукати та заволодіти вашими коштами.

Придбати акційні абонементи «Буковелю» можна виключно в єдиного, офіційного дилера курорту https://shop.bukovel.info

В свою чергу адміністрація курорту звернулась у правоохоронні органи, щоб зафіксувати цей випадок та знайти можливість припинити незаконні дії та попередити їх в майбутньому.

Просимо Вас при виявленні підозрілих, не авторизованих нами ресурсів з продажу акційних абонементів «Буковелю», повідомляти нас про такі випадки, щоб ми могли швидше на них реагувати й у такий спосіб захищати інтереси наших гостей та туристів. 

Будьте пильними, не дайте себе ошукати.