КУБОК «БУКОВЕЛЮ» З ФРІ-ФАЙТУ

19 ГРУДНЯ 2018
Кубок «Буковелю» з фрі-файту

Дорогі друзі! На календарі вже грудень, за вікнами сніг, а це означає, що прийшов час вирушати в «Буковель», де щороку на всіх чекає щось нове! «Буковель», як завжди, готує приємні несподіванки, й однією з них є продовження улюбленого турніру мільйонів шанувальників єдиноборств: Кубок «Буковелю» з фрі-файту. Цей професійний турнір щороку стає яскравою зірочкою на небосхилі спорту, яку можна побачити тільки в «Буковелі». Емоції, які вирують в залі, можна відчути тільки там і лише у той момент, коли повз тебе проходить заряджений тільки на перемогу боєць, коли між раундами в тренера є тільки 1 хвилина, щоб мотивувати свого воїна й зламати хід бою! Тільки тоді, коли ринг-анонсер оголошує перемогу бійця, за якого ти тримав кулаки та вболівав усім серцем! 

22 грудня 2018 року «Буковель» та ліга «Professional Fight Union» розпочинають дев’ятий сезон цього турніру. 9 років поспіль найкращі файтери України та зарубіжжя демонструють усі свої вміння, волю до перемоги, силу та мужність, щоб стати не тільки володарем Кубка «Буковелю», але й завоювати Ваші серця. З кожним роком турнір набирає все більше обертів. Кубок «Буковелю» все більше відвідують відомі спортсмени, співаки, артисти. Кубок «Буковелю» - це не банальні змагання, а свято мужності, краси та сили, де беруть участь тільки найдостойніші. Все більше учасників бажають показати себе на цій престижній арені, ми  ж обираємо найкращих!

Цього року серед усіх бажаючих PFU відібрали тільки по 8 чоловік у кожній ваговій категорії. Бійці зустрінуться в форматі Гран-прі, щоб визначити найсильнішого. Того, хто пройде крізь полум’я битви та стане цього сезону володарем чемпіонського поясу. 

Також на Вас чекають бої престижу, міжнародні супербої, чарівні ringgirls, наш шалений красунчик ведучий- та головною подією все одно залишаються 6 чемпіонських поєдинків серед найкращих. 

Ви вже готові? Тоді ми чекаємо на Вас.

22 грудня - І тур; 05 січня - ІІ тур; 19 січня - ІІІ тур; 02 лютого - ІV тур; 16 лютого - V тур; 16 березня - VI тур (гранд фінал).

Обіцяємо кожен тур буде особливим і цікавим. Наповнений адреналіном, драматизмом, емоціями та конкурентною боротьбою. Тому подбайте про квитки заздалегідь.

Слідкуйте за подією в прямому ефірі на сторінках Facebook ProFightUnion та Bukovel, або на телеканалі Xsport.

І нехай розпочнеться фрі-файт!