BUKOVEL SUMMER 2023: ПЕРЕХОДИМО НА ЛІТНІЙ СЕЗОН!

19 КВІТНЯ 2023
Bukovel Summer 2023: переходимо на літній сезон!

Друзі!

365 днів на рік, у будь-яку пору, Bukovel дарує можливість перевести подих, відновити внутрішній ресурс, наповнивши себе енергією. Тут, у серці Карпат, відкриваємо пори року, зустрічаємось поглядом зі стихіями. А зараз стрімко наближаємось до літа – періоду активного та корисного відпочинку з купою пригод і емоцій, які переповнятимуть кожного.

Літо має свою особливу атмосферу, запахи, асоціації. Тож пропонує нові методи перезавантаження й відпочинку. Люди з усієї України щорічно приїжджають до серця Карпат, щоб відчути себе, створити спогади, які залишаться на все життя. І навіть нині, коли здається, що відпочинок не на часі, але вкрай потрібне комплексне перезавантаження, курорт допомагає подолати тривожність від подій навколо. Адже Bukovel – це саме те місце, де приголомшлива природа зустрічається з унікальною культурою і традиціями, уміло доповнене сучасною інфраструктурою.

Літній Bukovel дарує кожному гостю унікальну можливість: 

  • зануритися у серце туризму, походів, пригод і активностей, адже це найзручніша стартова локація для знайомства з регіоном. Карпатські ліси – велетні з дивовижною мережею стежок, що ведуть до гірських вершин, схилів, озер, водоспадів. Настрій, яскраві фото, приємна втома у м'язах, і ясність в думках – все це набувається тут;
  • відкрити методи фізичного та ментального перезавантаження. Бо у вас буде можливість займатися йогою на свіжому повітрі, відвідувати СПА і, звичайно, куштувати автентичні українські страви; 
  • стати частиною Bukovel, адже тут ви знайдете все необхідне для відпочинку на ваш смак, щоб закохатись у магію гір і повертатися сюди знову і знову.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті та дізнавайтеся більше про літній відпочинок 2023 року!