АРТЕК "ОЗЕРНИЙ" – ЛІТНЯ ПРИГОДА ДЛЯ ВАШОЇ ДИТИНИ!

6 ЛИПНЯ 2023
Артек "Озерний" – літня пригода для Вашої дитини!

Подаруйте дитині тиждень яскравих пригод у серці Карпат. Відпочинок у таборі “Артек-Буковель “Озерний”” – це друзі, походи, креативні завдання, пісні біля багаття та незабутні спогади на все життя. 

Ваша дитина стане сміливішою, загартованішою, самостійнішою й відповідальнішою. Групи проживатимуть біля гірського озера у 4-місних наметах, розміщених на спеціально підготовленому майданчику з усіма зручностями: душ, туалет, умивальник.  Харчування дітей у таборі відбувається 5 разів на день, а меню побудоване згідно з нормативними стандартами.

У програмі табору заняття з техніки гірського туризму: “Альптехніка“, “Скеледром“, “Вузли“, “Навісна переправа“; туристичні змагання та квести, творчі, спортивні та інтелектуальні конкурси, геокешинг, креативні завдання, фольклорна вітальня, ерудит-марафони, артеківські масовки.

Для гарантування безпеки в таборі є лікар та медсестра, на території курорту працює цілодобовий медичний центр, а вожаті та охорона 24/7 піклуються про безпечний відпочинок артеківців.

Обирайте зміну та встигніть забронювати місце!
Відділ бронювання: +38 (0342) 59 55 46